Vårt verktyg för registrering, bokning och anmälan

På Delegia brinner vi för bra registreringslösningar. Med en väl genomtänkt registreringsprocess skapar du riktigt framgångsrika evenemang. Det är vid registreringstillfället du har möjlighet att samla in all den information som blir till nytta senare i administrationen. I vårt system hanterar du såväl enkla som riktigt kvalificerade registreringslösningar. Vi har gjort det lätt för dig som kund att hålla ordning på alla dina arrangemang. Du abonnerar på vårt bokningssystem och anpassar sedan ditt abonnemang med vårt utbud av olika funktioner när du behöver.

Med en användarvänlig dra-och-släpp-funktion är det lätt att själv designa formulär för registrering, bokning och anmälan. Du väljer antal sidor på formuläret och har plats för all den information du vill att deltagarna ska bidra med. Det kan handla om allt från vilka aktiviteter eller föreläsningar de vill delta i, till detaljer kring hotellbokning, måltidsönskemål och betalningsalternativ. Du kan också lägga till fält för kontaktuppgifter samt utrymme för övrig  information du behöver.

 

  • Smidig hantering av registrering, bokning och anmälningar
  • Du bygger och layoutar anmälningsformulären själv
  • Enkel formgivning med dra-och-släpp-funktion
  • Formulären kan ha olika antal sidor, beroende på aktivitet
  • Ju bättre förberedd registreringsprocess desto större möjlighet för ett lyckat evenemang
  • Använd formuläret för att samla in önskemål om hotellrum, måltider, föreläsningar och mycket mer
  • Få svar om betalningsalternativ

 

Administrera dina möten i Delegia Organizer Area

För att administrera själva systemet och hålla kontroll på utskicksdatum, svarsfrekvenser, bokningar, betalningar med mera arbetar du i Delegia Organizer Area som du loggar in till via webben. Där får du överblick över all information och statistik runt ditt projekt och har möjlighet att ta ut statistik och de rapporter du behöver från systemet. Du sparar dina deltagare och aktiviteter på ett och samma ställe och har därmed full kontroll över tidigare händelser och kan vara väl förberedd inför nästa års evenemang.

Boka demo

Vill du anpassa våra lösningar efter dina behov? Få kostnadsfritt förslag utan förpliktelser genom att fylla i formuläret nedan. För dig som vill veta mer om oss som företag och tänkbar arbetsgivare, se gärna vår Karriär-sida för lediga tjänster.

Boka gratis konsultation

  • Demo av våra produkter
  • Få svar direkt
  • Snabb prisuppskattning

Dina uppgifter

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.