Smidiga betalningar med faktura, e-faktura eller kort

I dag finns många nya tekniska lösningar för att smidigt och sköta administrationen kring finansiella transaktioner och att driva in betalningar.  Delegia samarbetar med DIBS gällande onlinebetalningar. Delegias system kan integreras med olika ekonomisystem. Med våra lösningar för hantering av ekonomidelen inför dina event, kurser, mässor och kongresser hanterar du betalningar med såväl kort som mot faktura. Vi hjälper dig gärna med outsourcad fakturering, e-faktura, olika integrationer och rapportering.  När ett av dina event kostar pengar för att delta i, så lägger du enkelt till information i anmälningsformuläret om hur deltagaren ska betala. Du kan också anpassa deltagarens eventuella tilläggsval så att allt summeras ihop innan betalningen.

  • Onlinebetalningar i samarbete med DIBS
  • Våra funktioner kan integreras med andra ekonomisystem
  • Stöder såväl faktura som e-faktura och kortbetalning
  • Anmälningsformulär anpassade för event som behöver betalas
  • Automatisk summering av eventuella tilläggsval
  • Delegia erbjuder även outsourcad faktureringsservice
  • samt hjälp med e-fakturering, integrering och rapportering

Låt dina deltagare betala med kort

Dina deltagare kan betala sina anmälningsavgifter och evenemangskostnader med kort. Till vårt bokningssystem finns en modul som stöder kortbetalning och vi samarbetar med DIBS för smidiga onlinebetalningar. Deltagaren knappar själv in sina kortuppgifter i de fält du skapat för detta i registreringsdokumentet. När deltagaren klickar sig vidare kontaktar vår server DIBS som i sin tur skickar förfrågan vidare till respektive bank/inläsare för att få godkänt på betalningen. Oavsett om det är ett nationellt eller internationellt kort som används kommer inte betalningen att gå igenom om det inte finns pengar på kontot eller om kortet är spärrat.

Skriv ut faktura eller skapa e-faktura

Från faktureringsmodulen i vårt bokningssystem skickar du som administratör enkelt fakturor till dina kunder. Du kan välja hur du vill skicka ut fakturan. Finns mottagaren registrerad som mottagare av e-faktura så går det att skicka e-faktura, vill mottagaren ha faktura via post kan du välja det och du kan också skicka fakturan som en pdf-fil via e-post.

Vill du veta mer om våra olika betalningslösningar? Kontakta oss nu!